Automate your Marketing
with Womplify




 
Ranggie Fotopages

By: Matt RanggiE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Jan-2011 14:13 Email | Share | | Bookmark
Rumah Baru Azam Baru..

Salam...

sebenarnya agak berat hati aku nk tinggalkan fp ni..walau pun ramai kengkawan aku dah setahun 2 tinggalkan dan bukak wsite baru...dan bukannya kerna aku malas nk berubah..tapi apapun hidup mersti di teruskan dan perubahan mesti berlaku..dan bagi memudahkan aku untuk lebih dekat ngan korang so di sini dengan ucapan "bismilahhirahmannirahim"..(walaupun FP ni zionis punyer)...dengan ini aku menutup FP matranggie fotopages ni dan terus berpindah ke alamat baru.....spt di bawah...


http://www.ranggie.com/

MOH KITA..!!!


Wednesday, 8-Dec-2010 19:08 Email | Share | | Bookmark
Ranggie Photography Facebok Page!!!!

Salam ,
mohon maaf atas segala kesulitan,saya dlm proses peralihan ke website yang lebih efisyen bagi kemudahan para pengunjung,dan untuk makluman buat sementara waktu saya menggunakan Facebook Page bagi mengemaskini segala info serta berkenaan gambar2 terbaru pelanggan saya oleh yang demikian para pengunjung FP Ranggie Photography boleh lah ke link ini http://www.facebook.com/pages/Selangor-Malaysia/Ranggie-Photography/103276679709742 untuk melihat pengemaskinian gambar2 terbaru pelanggan saya serta sebarang promosi pakej fotografi dari saya sekian harap maklum dan jutaan terima kasih kepada anda yang menyokong Ranggie Photography...

P/s : Untuk makluman Promosi Fotografi Perkahwinan dari Ranggie Photography serendah dari RM1250 sedang berlangsung,serta terdapat hanya 4 tpt kekosongan bagi slot2 yang di tawarkan kepada anda..jadi pada mereka yang berminat bolehlah kiranya ke alamat FB Page yang saya beri di atas atau emailkan ke "matranggie@yahoo.com" bagi sebarang pertanyaan mahupun tempahan,tq


Tuesday, 25-May-2010 16:01 Email | Share | | Bookmark
--@ Arina + Nizal @---

 
Customer : Arina + Nizal
Date : 6 Mac 2010 & 13 Mac 2010
Location : Taman Sungai Besi Indah,Balakong ke Jengka 8,Pahang
Package : GOLD ++















Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Thursday, 6-May-2010 11:58 Email | Share | | Bookmark
Pre-Wedding Boy + Hanie

Customer : Boy + Hanie
Date : 3 April 2010
Location : anywhere,everywhere
Package : Pre- Wedding Shoot

















































Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Friday, 23-Apr-2010 04:30 Email | Share | | Bookmark
Pre-Wedding Arina + Nizal

 
Customer : Arina + Nizal
Date : 22 Februari 2010
Location : Pavilion + Bkt Bintang
Package : Pre- Wedding Shoot














Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net