Ranggie Fotopages

By: Matt RanggiE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Jun-2008 16:27 Email | Share | | Bookmark
Iklan Skit...

siti asmah & yasser
Ayie & Nur Atina
sementera menunggu album korang siap...so ni skit lagi sneak preview.....

Majlis Perkahwinan Siti Asmah & Yasser
-----------------------------------------------------------





Majlis Perkahwinan Ayie & Nur Atina
------------------------------------------------------










Tuesday, 27-May-2008 14:49 Email | Share | | Bookmark
Akan Datang!!...

cahaya langit menyelubungi diri..
macam biasa kasik skit preview buat hamimah n azhan.... apapun album korang on progress....





Hanya Sekali Seumur Hidup..Hubungi Kami..
Yus - 012 3545657
As - 012 2350476
* untuk sebarang tempahan...



Tuesday, 13-May-2008 15:37 Email | Share | | Bookmark
Ini bulan banyakk bz...I Love Canon...

nah layan...


ehehe bulan ni memang bz..4 custome album kena siapkan...1 sudah 3 more to go...eehehe apa pun relaxx jap...hihi layan gambar kat atas tu..sorry mal...kekek ko jadi model lagi...gambar di atas di ambil di canon Hq kat paremba square time tu aku gi ngan akmal ..ehehe aku memang berpuas hati ngan service after sale canon..memang terbaik...waktu ni aku hantar camera aku ngan flash gi service..sambil menunggu camera tu siap...ehehe kitaorg melantak air free kat tepi tu macam2 air ada...ekekek capucino,mocha latte bla bla...memang best so tak boring sgt tunggu camera tu siap...apa pun camera kena gi service gak demi kepuasan hati pelanggan..eheheh...layan...


Tuesday, 13-May-2008 15:13 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Sarimah & Alias 12 April 2008

Customer : Sarimah
Package : Gold
Location : Kg. Puntung Simat, Kuala Pilah
Date : 11 & 12 April 2008

waaa lama tak pegi kenduri kawin kat kampung.. so kali ni di beri kepercayaan untuk merakam detik manis majlis perkahwiman Sarimah & Alias...terima kasih di atas layanan baik sarimah serta keluarga...memang syokk suasana kampung dan trima kasih di atas kepercayaan anda pada Ranggi Fotografi untuk memikul tanggungjawab ini...so moga kalian kekal bahgia ke akhir hayat...enjoice.....























Hanya Sekali Seumur Hidup..Hubungi Kami..
Yus - 012 3545657
As - 012 2350476
* untuk sebarang tempahan...



Thursday, 8-May-2008 17:21 Email | Share | | Bookmark
Lida & Ruslan... Mei in Love....

coming soon
salam...kasik preview skit...



p/s : tanpa sebarang edit kat gambar 100% freshh from camera...just main letak jer..ehehhe khas buat korang sementara menunggu album korang siap... 90% in progress


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net