Ranggie Fotopages

By: Matt RanggiE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Apr-2010 12:59 Email | Share | | Bookmark
--@ Anwar + Hafizah @---

Customer : Anwar + Hafizah
Date : 11 Julai 2009
Location : Tmn Sri Kampar,Kampar, Perak
Package : Gold











Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Wednesday, 18-Nov-2009 13:03 Email | Share | | Bookmark
--@ Aizon + Zam @---

kasih bertaut....
Customer : Aizon & Zam
Date : 28 Jun 2009
Location : Tmn Permai,Rembia, Alor Gajah, Melaka
Package : Gold

salam pada pengunjung yang sudi menjenguk hasil kerja aku di sini yang tak seberapa...ok kali ni adalah entry yg di tujukan khas buat Aizon & Zam...moga korang bahgia n happy selalu..so di sini ada beberapa gamabr pada majlis korang tempoh hari...walaupun dah agak lama tapi aku pasti kehangatannya pasti masih lagi terasa..ehhehe......so korang..enjoice k..!

P/s : more to come..stay tune...pada yang email berkenaan pertanyaan package tu sorry kebelakangan ni agak bz...so kalo agak lamabt ku jawab email tu korang call aku k...




















Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Monday, 16-Nov-2009 12:37 Email | Share | | Bookmark
--@ Jasmin + Ira @ --

Jasmin & Ira
Customer : Jasmin & Ira
Date : 13 & 21 Jun 2009
Location : Bukit Antarabangsa & Anjung Wisma Sejarah
Package : Gold

hola..unutk entry kali ni di tujukan khas buat pasangan bahagia jas & ira moga korang bahgia selalu...terima kasih di atas kepercayaan anda kepada Ranggie Photography untuk menyerikan lagi majlis korang..so ni ada bberapa keping gambar..enjoice....













Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Thursday, 29-Oct-2009 13:01 Email | Share | | Bookmark
--@ Zakuan + Hasniza @---

 
Customer : Hasniza & Zakuan
Date : 13 Jun 2009
Location : Bangi Lama, Selangor
Package : Gold

tadaaaa..ekek oraite kali ni kita layan gamabar2 sekitar majlis bertandang di umah zakuan...enjoice.....















Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Tuesday, 27-Oct-2009 15:36 Email | Share | | Bookmark
--@ Hasniza + Zakuan @---

 
Customer : Hasniza & Zakuan
Date : 6 Jun 2009
Location : Desa Mahkota,Bangi, Selangor
Package : Gold

Okeh satu lagi entry khas buat pasangan bahgia,has & zakuan...asalnya has dan zakuan pada mula nya adalah pengapit dari pasangan yg sebelum ni aku shoot..so dari situ mereka mula suka dengan hasil kerja aku dan truss buat booking untuk majlis perkahwinan mereka,ucapan terima kasih banyak atas kepercayaan kalian,so memang bleh di katakan meriah majlis yg di adakan di rumah has...yg paling aku rasa teringat time majlis ni adalah semasa pengantin lelaki di simbah dgn air kotor basuhan ..ekeke mengikut adat org bujang kat sana..ekkeek ni kira perjanjian org bujang sana sapa yg dah kawin memang akan di simbah air basuhan yg kotor tu selepas bersanding..ekekek..dapat gak laa aku snap time kena simbah tu..ok skang aku dengar mereka berdua dlm proses untuk menunggu kelahiran babay tersayang...moga bahgis selalu k,so enjoy dulu gambar kat bawah....so lepas ni aku upload sekitar majlis di sebelah pihak laki plak k...orait,,...chiaw....






































Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net