Ranggie Fotopages

By: Matt RanggiE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Oct-2009 10:26 Email | Share | | Bookmark
--@ Etie + Alem @---

 
Customer : Etie & Alem
Date : 31 Mei 2009
Location : Taman BUkit Teratai,Ampang, Kuala Lumpur
Package : Gold

mungkin agak terlewat untuk aku ucapkan selamat pengantin baru..eheh maaf lewat upload...dengan kesibukkan kerja...dan akan saya cuba untuk upload dengan lebih banyak lagi wedding yang di cover aku setakat 5 bulan kebelakangan ni..ehehe..apa pun nak ucap terima kasih banyak kpd pasangan etie & alem di atas kepercayaan korang terhadap ranggie photograpy...walaupun alem mengalami kemalangan kecil sebelum hari pernikahan tempoh hari syukur semuanya berjalan lancar..apa pun saya doakan ada berdua bahagia selalu ..so nia da sedikit tatapan gambar di hari bahgia korang tempoh hari...ta.....

P/s : more to come up....enjoice...ehhee


















Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Monday, 26-Oct-2009 13:24 Email | Share | | Bookmark
--@ Khai + Khadijah @---

 
Customer : Khai & Khadijah
Date : 25 April & 2 Mei 2009
Location : Jengka,Pahang & Negeri Sembilan
Package : Gold














Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Tuesday, 14-Jul-2009 16:50 Email | Share | | Bookmark
Coming Up Next...Harap Bersabar

Okeh harap bersabar dalam proses updated..so untuk next updated akan di ceritakan berkenaan pasangan di bawah..kepada mereka yg bertanya kenapa FP ni dah lama tak updated terima kasih k. mohon maaf atas kesibukkan tanggungjawab hakiki dan sebagainya..kasabaran anda kami hargai...eceh...ehehhe









so jgn lupa nantikan k......

Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476



Tuesday, 14-Jul-2009 16:23 Email | Share | | Bookmark
--@AL Faiza & Noraisah @--

Customer : Al Faiza & Noraisah
Date : 3 Mei 2009
Location : Tmn Desa Ria,Petaling Jaya
Package : Gold

rentetan dari entry di bawah so ni pula adik kepada suhaida, faiza yang terdahulunya malangsungkan pernikahan beliau di JB bersama Noraisah dan juga melangsungkan majlis bertandang bersama -sama kakak beliau suhaida,untuk makluman faiza merupakan seorang guru persilatan kebangsaan,so masa hari tersebut memagn banyak acara silat di adakan dan meriah,so korang layan gak gambar tempoh hari ok...saksikanlahhhhhhh (ala2 hagimaru)..ekekekke

Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476























Tuesday, 14-Jul-2009 16:14 Email | Share | | Bookmark
--@Suhaida & Shahrin @--

Customer : Suhaida & Shahrin
Date : 3 Mei 2009
Location : Tmn Desa Ria,Petaling Jaya
Package : Gold

salam kepada pengunjung,okeh entry kali ni di tujukan khas buat pasangan suhaida & shahrin,buat kali ketiga nya aku dapat shot pasangan yang bersanding adik beradik,maksudnya ada 2 pasangan yang di sandingkan pada hari tersebut,suhaida sebenarnya adalah adik beradik kepada pasangan siti & juga fauziah yang pernah aku shoot sebelum ni..syukur akhirnya kesemua adik beradik ini mengabdikan kenangan bahgia mereka bersama Ranggie Photography,apapun korang enjoy ngan gambar di bawah ok...

Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


















[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net