Ranggie Fotopages

By: Matt RanggiE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Aug-2008 12:22 Email | Share | | Bookmark
finally...baru jumpa tune aku...ehehhe

ehehe sekian lama mencari lens apa yg sesuai...kini baru ku jumpa...welcome ahli keluarga baru.... so hari tu ada futsal kompeni aku buat...so ni ada sedikit gambar yg tak seberapa masa test lens ni hari tu...cuba teka lens apa..enjoice..ehehhe

p/s : tq buat pevey and aragorn atas rachun rumpai yg telah di berikan..eheheheh







Wednesday, 13-Aug-2008 16:50 Email | Share | | Bookmark
|| Majlis Perkahwinan Safri & Yaati ||

Customer : Yaati & Safri
Date : 11, 12 & 13 Julai 2008
Location : Kg.Tasek Permai Ampang & Selesa HillHomes
Package : Gold ++


Assalamualaikum...dan moga semua viewer sihat walafiat di samping keluarga tersayang...okeh entry kali ni adalah di tujukan khas kepada pasangan pengantin bahgia yaati & safri,terima kasih di atas kepercayaan anda terhadap saya untuk merakamkan detik bahgia anda berdua di lensa saya...apa yang dapat saya katakan adalah anda berdua memang sporting abis...time shott korang pun best..walaupun cuaca adakalanya tak menentu tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar...so ni ada sedikit gambar ketika majlis perkahwinan korang berdua yang berlansung di Kg.Tasek Permai,Ampang dan juga di Selesa HillHomes (first time aku jejak kaki sini...heheh)..aku doakan moga korang berdua di panjangkan umur,dimurahkan rezeki dan moga2 cepat dapat baby...ehehehe...so ni ada beberapa keping gambar tempoh hari...enjoice.....eheheh:-D

Majlis Pernikahan di Masjid Al- Ubudiah
----------------------------------------------------------










Majlis di Kg. Tasek Permai
---------------------------------------















Majlis di Selesa HillHomes
--------------------------------------












Quote:
Hanya Sekali seumur Hidup..Abadikan Detik Indah anda bersama Ranggie Photography..untuk keterangan lanjut sila hubungi....
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476


Friday, 1-Aug-2008 01:10 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Zali & Shidah - 6 Julai 2006, Felda Lui Timur

 
 
 
View all 12 photos...
Customer : Zali & Shida
Date : 6 Julai 2008
Location : Felda Lui Timur,N.S
Package : Silver ++

Selamat bertunang kepada pasangan zali & shidah..eheheh tq kerana mempercayai aku untuk cover majlis ni...eheh..apa pun aku masih tak leh lupa tragedi kt bukit putus..eheheh rombongan sebanyak 10 biji keter ni akhirnya berenti seketika pasal banyak makcik2 yg muntah..eheheh...apapun korang kawin nanti jgn lupa aku..ahaha so ni ada beberapa gambar ari tu..enjoice...

Quote:
Hanya sekali seumur hidup..abadikan kenangan terindah anda bersama RanggiePhotography...hubungi...
Yus + 012 3545657
As + 012 2350476

















Sunday, 27-Jul-2008 17:19 Email | Share | | Bookmark
||Coming Soon Majlis Perkahwinan Yaati & Safri||

coming soon
entry kali ni...aku kasik sneak preview majlis perkahwinan yaati & safri ..so yg lain akan menyusul kemudian..apapun album korang on progress...layan...





Monday, 21-Jul-2008 03:02 Email | Share | | Bookmark
Danial Sports Day...

 
 
 
View all 26 photos...
sekali lagi... aku nak citer skit pasal sports day kat sekolah anak aku...yg berlangsung kat dewan serbaguna serdang....memang seronok tgk bebudak ni enjoy besama kawan2 dia... paling bestt biler anak aku menang no.1 satu..acara lari bawak amenda ntah atas kepala..aku pun taktau nama nya..pastu acara lari bawak bola sambil kepit..ehehehhe...kalo dulu time tadika...acara paling top lari bawak bila pingpong atas sudu..skang mana ada dah..eheh apapun ni ada sedikit gambar...


* berkawad dulu...


* beratur ikut kumpulan masing2...bayang kan budak 4 tahun dah nak kena berbaris..


*pastu kena baca rukun negara.


*huh kontrol encem cam aku gak..


*ada acara menari skit dari senior sekolah dia..ehehhe


*huh dania pun sempat berposing


*hah yg junior kena lepaks kat atas ushar senior buat persembahan tapi danial takmo duk diam


*pantang tgk kamera abis sumer posing tapi danial ushar mana tu huh...


*hah acara pun start..eheh danial in action..menang ker??


*ni senior punyer acara,...budak2 tak leh join kang mau dia minum mineral water tu..


* aku suka gambar ni..ni kira 'picture of the day!!'


*tahniah danial last2 memang gak no.1 walaupun kasutnya terbalik..huh tabiat lama..


*posing cempion..ehehhe


* huh abis medal ni di bawak sampai ke tido...siap bangga dia menang..eheh aku n mama also dania turut bangga...

eheheheh memong syok jadi ibu bapa....


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net